Небезпечні дні у грудні за Місячним календарем. Таких дат - чотири

Вони несуть негативну енергетику і можуть зіпсувати плани

Цього року у грудні нас чекає чотири не дуже прості дні: 

  • 8 грудня - повний місяць у Близнятах
  • 12 грудня - спадний місяць у Леві
  • 22 грудня - спадний Місяць у Тельці
  • 29 грудня - початок ретроградного Меркурія

8 грудня - повний місяць у Близнятах

Цього дня треба бути максимально обережними, не піддаватися спокусам й зберігати холодний розум. Люди можуть втрачати пильність, і сприймати бажане за реальність, а потім відчувати усю гіркоту розчарування. Особливо зростають ризики шахрайства. 

12 грудня - спадний місяць у Леві

Це чудовий день для відпочинку й розваг. Але випадає він на понеділок, який не надто спонукає до бездіяльності. Місяць робить людей цього дня легковажними, тому серйозні справи краще відтермінувати. Особливо якщо вони пов’язані з грошима чи великими матеріальними угодами. А ще, не надто довіряйте компліментам.  

22 грудня - спадний Місяць у Тельці

Цей день точно не для сердечних справ. Тож зізнання у коханні заплануйте на іншу дату, аби уникнути розчарування. Крім того, місяць не найкращим чином впливає на імунітет. Є ризик підхопити застуду. Щоб день минув оптимально – краще позбутися поганих думок, більше відпочивати. 

29 грудня - початок ретроградного Меркурія

29 грудня - перший день періоду ретроградного Меркурія, який триватиме до 18 січня. День може витягти з людини усі сили, може з'явитися відчуття млявості та втоми. Більшість справ запланованих на грудень краще реалізувати до цієї дати. І не піддавайте сумніву власні сили.

Зауважимо! Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook