Чоловіки з цими іменами безупинно скиглять і жаліються на життя

Звісно, усе залежить від характеру, але...

Мирон

Часом може скластися враження, що вони ображені на весь світ. Мирон наївний, а це дуже приваблює інших. Він може забути про власні потреби у постійній гонитві на допомогу іншим. Мирон не вчиться на власних помилках, а тільки нарікає на несправедливість світу. Але у нього складаються добрі стосунки з емоційно сильнішими жінками, які допоможуть знайти своє місце у житті.

Олег

Олег ніколи не замислюється, скільки він насправді бурчить. Він часто невдоволений поведінкою й вчинками інших, бо один знає, як правильно треба жити. Олег підсів на власне невдоволення як на наркотик і вже не може жити, аби когось не «вколоти». Якщо він усвідомить, що знайшов достойного слухача, то буде безупинно жалітися на те, який цей світ і люди у ньому не досконалі.

Микита

Серцеїди від Бога. Здається, що усі сили вкладають виключно на те, аби підкорити серце нової дами. А вже як знайдуть ту, що буде слухати його й не перебивати – розпустять нюні й жалітимуться на жорстокий світ. Микита не охоче змінює щось у житті, тож і від звички жалітися навряд відмовиться. При цьому його більше збурює духовна складова, ніж негаразди у в побуті.

Павло

Павло має особливо збочені звички. Неймовірне задоволення він отримує, коли порівнює себе з іншими й розказує, наскільки він гірший від інших. Ні, тут йдеться не про низьку самооцінку, а про те, що йому усього замало. Від нього неможливо дочекатися добрих слів за досягнення. Інколи він навіть здається злим. Але це не зовсім так, у нього добре серце, але він не вміє знайти баланс між тим, що вже має і що йому ще треба.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook