Чому телевізор у спальні заважає вам розбагатіти

Виявляється, кожна дрібниця має значення

Телевізор – предмет, без якого важко уявити сучасний будинок. Він займає найпочесніше місце не тільки у вітальні, але часто і в спальні.

Однак, виявляється, що саме в спальні такої техніки ставити не треба.

Езотерики вважають, що телевізор негативно вливає на фінансове становище

Телевізор постійно передає потік чужих думок, образів, негативної інформації. Цією енергетикою «заряджається» весь будинок, тобто, енергетичне поле вашого будинку заповнює ментальне сміття.

Підсвідомість людини споживає це «сміття», що призводить до тривог, переживань, дратівливості, неуважності. Через це ви погано спите і, своєю чергою, це негативно впливає на вашу активність, працездатність і ефективність. А від вашої ефективності на роботі залежать і ваші доходи.

«Чорне дзеркало»

Зазвичай телевізор стоїть навпроти ліжка і відображає поверхню. Тобто діє так само як дзеркало. Через це його часто називають «чорним дзеркалом». Виходить, що під час сну ви спите ногами в «чорне дзеркало». Це розташування під час сну дуже несприятливе, генерує негативну енергію і може провокувати фінансові втрати.

У спальні потрібно створити розслаблюючу атмосферу, яка буде сприяти відпочинку і відновленню сил і енергії.

Якщо все ж і хочеться поставити телевізор у спальні, завішуйте його на ніч тканиною. Так ви «заблокуєте» дзеркальну поверхню екрана.

 

Згадайте, так завжди робили наші бабусі.

Тож астрологи радять ставити телевізор лише у вітальні, тоді ніяких проблем з фінансовим благополуччям у вас не буде.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook