Чому розсіл у банках з огірками стає білим: Поради досвідчених господинь

Є правила, яких треба дотримуватися

Часто трапляється так, що розсіл з огірками починає мутніти, кришка надувається і потім взагалі її зриває. Щоб уникнути таких ситуацій, треба знати кілька правил.

Чому біліють огірки у банках?

  • Порушена герметичність банки через погану кришку, або є сколи на горловині банки.
  • Ви закрили банки несправним ключем.
  • Була використана йодована сіль.
  • Ви порушили умови зберігання. Консервовані огірки повинні зберігатися при температурі від 2 до 7 градусів тепла. При кімнатній температурі, огірки повинні зберігатися не більше трьох днів.

Як зрозуміти, чи можна їсти огірки, у яких помутнів розсіл:

  • Ви ще бачите огірки через білий розсіл.
  • Кришка не здута.
  • При відкритті банки не відчувається неприємний запах, або шум.
  • Ці огірки слід використати для приготування розсольника, або солянки.

Джерело: aktualno

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook