Чому після використання мікрохвильовки потрібно на 20 хв залишати відкритими дверцята

Не думайте про красу

Мікрохвильову піч після приготування або розігріву продуктів слід залишати відкритою. Особливо, якщо на стінках утворився конденсат.

Якщо ви гріли воду, молоко, суп або запікали щось із використанням НВЧ-хвиль, утворення крапель рідини у робочій камері неминуче.

 

Їх потрібно стерти м'якою тканиною.

Під час роботи мікрохвильової печі по боках бризнув жир? Його необхідно вимити відразу ж, поки не застиг. Інакше потім упоратися буде важче.

Піч після функціонування залиште піч відкритою хоча б на 20 хвилин. Так висохнуть останні сліди вологи, робочий простір провітриться. До того ж не буде умов для утворення хвороботворних мікроорганізмів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook