Чому не можна перемішувати фарш руками: цієї помилки припускають 90% господарок

Про правила готування фаршу

Котлети — це дуже смачна і ситна страва, яка підходить практично до будь-якого гарніру. Кожна господиня готує фарш для котлет по-своєму, проте практично всі припускаються однієї помилки — вимішують м’ясо руками.

А це – помилка.

Через неправильне приготування фаршу котлети виходять несмачними, сухими, а також вони можуть бути як гума. Щоб цього уникнути, просто не треба перемішувати фарш для котлет руками.

Найкращим рішенням буде приготування фаршу за допомогою силіконової лопатки або звичайної ложки.

 

Можливо, це буде довше і трохи важче фізично, проте фарш залишиться легким і повітряним, і в результаті перетвориться на неймовірно смачні котлети.

Крім цього, кулінари рекомендують не використовувати метод наших бабусь і не відбивати фарш, адже тоді він стає більш липким та збитим.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook