Чим замінити хліб у котлетах: буде втричі смачніше і соковитіше
Є альтернатива хліба
Під час приготування котлет багато господинь додають у фарш батон. Це досить популярний спосіб зробити страву соковитішою шляхом утримання в ній вологи. Завдяки хлібобулочному виробу котлети стають менш жорсткими.
Однак існує спосіб вбити відразу двох зайців: і покращити смакові якості м’ясної страви, і скріпити фарш. Йдеться про використання манної крупи.
Як «працює» манка
Головною перевагою манки перед розмоченим батоном є такий результат, як однорідність котлет. Манка накопичує у собі вологу, тож можна бути спокійними – м’ясний сік залишиться усередині страви. М’якість та цілісність котлет забезпечена.
Чому варіант з батоном гірший
Вологий м’якуш – теж непоганий додатковий інгредієнт, що дає котлетам соковитість і ніжність. Батон можна використовувати, якщо на кухні у господині немає манної крупи.
Джерело: prostoway
Радіо Трек: НОВИНИ