Чим замінити хліб у котлетах: буде втричі смачніше і соковитіше

Є альтернатива хліба

Під час приготування котлет багато господинь додають у фарш батон. Це досить популярний спосіб зробити страву соковитішою шляхом утримання в ній вологи. Завдяки хлібобулочному виробу котлети стають менш жорсткими.

Однак існує спосіб вбити відразу двох зайців: і покращити смакові якості м’ясної страви, і скріпити фарш. Йдеться про використання манної крупи.

Як «працює» манка

Головною перевагою манки перед розмоченим батоном є такий результат, як однорідність котлет. Манка накопичує у собі вологу, тож можна бути спокійними – м’ясний сік залишиться усередині страви. М’якість та цілісність котлет забезпечена.

Чому варіант з батоном гірший

Вологий м’якуш – теж непоганий додатковий інгредієнт, що дає котлетам соковитість і ніжність. Батон можна використовувати, якщо на кухні у господині немає манної крупи. 

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook