Чим загустити рідке варення для пиріжків: всього ложка – і проблеми немає

А головне, що на смак цей загущувач ніяк не вплине

Варення – одна з найпопулярніших солодких начинок для пиріжків. Однак, якщо цей інгредієнт виявився надто рідким, проблем не уникнути.

Насамперед – варення може почати витікати з випічки.

Щоб уникнути цього, десерт-начинку краще загустити. Але робити це теж треба вміти, інакше є ризик просто зіпсувати страву Що додають у варення? Зазвичай господині використовують крохмаль. Іноді застосовується і такий загусник, як подрібнені сухарі.

Однак хочеться, щоб додатковий інгредієнт не вплинув на смак варення, а лише зробив продукт густішим…

 

Із цим завданням чудово впорається манка: на склянку з варенням потрібна всього 1 ч. л.

Після ретельного перемішування слід почекати приблизно 15 хв. За цей час крупа набухне, а зайва рідина піде, тож варення стане досить густим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook