Чим обробити морозильну камеру, щоб не «наростав» лід

Дієвий метод

З часом на більшості типів морозилок починає з’являтися шар льоду, який стає все більшим і більшим. Лід у морозилці не лише зменшує простір, але й «пожирає» електроенергію.

Тому морозильну камеру треба регулярно розморожувати, аби позбутися льоду.

Проте просто розморозити і насухо витерти не дуже дієво, варто знати певну хитрість, яка пролонгує правильну роботу вашої морозилки. Досвідчені господині знають, що після того, як помили її і висушили, треба змастити її стінки розчином соди або гліцерином

Як запобігти нашаруванню льоду у морозилці

У склянку з водою додайте пару ложок соди і розмішайте. Цим розчином за допомогою ганчірки або губки протріть внутрішні стінки.

Також можна протерти стінки гліцерином, який можна придбати в аптеці. Гліцерин ще модна замінити звичайною рослинною олією. Поверхня стане слизькою і лід не буде утворюватися.

Важливо!

Не забувайте, що продукти потрібно зберігати в пакетах або в контейнерах з кришкою. Таким чином кількість вологи в морозилці буде мінімізована і льоду буде у рази менше.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook