Червоний фрукт, який знижує ризик одразу 6 видів раку

Вчені довели, що він уповільнює поширення хвороби в організмі

Нещодавно з'ясувалося, що популярний червоний фрукт здатний значно знижувати ймовірність появи раку. Йдеться про гранат.

Крім іншого, як встановили вчені, він ефективно перешкоджає поширенню метастаз. Таким чином поширення хвороби значно уповільнюється.

Міжнародна група дослідників встановила, що постійне вживання гранату знижує ризик появи шести видів онкології. При цьому такий ефект мають не лише плоди, а й шкірка. Аналогічно – щодо олії, екстракту та соку гранату.

За даними вчених, регулярне вживання даного фрукта значно знижує можливість розвитку наступних захворювань:

  • – раку простати;
  • – раку сечового міхура;
  • – раку грудей;
  • – раку шкіри;
  • - раку легень;
  • - раку товстої кишки.

Експерти пояснюють цей вплив високим вмістом у гранаті антиоксидантів та протизапальних речовин. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook