Через ці продукти кров стає густою: яка їжа небезпечна для життя

Зайві сантиметри на талії це не прояв нездорового харчування, куди гірші зміни починаються, через зміну складу крові

Попри те, що вже не один десяток років людей намагаються навчити здоровому харчуванню, у прихильників смаженого, жирного, солоного і загалом шкідливого - менше прихильників не стає.

Неправильна їжа позначається не тільки на розмірах талії та травленні. Найжахливіше, що під впливом гастрономічних захоплень може змінитися склад крові.

До ТОП шкідливих продуктів увійшли:

  • м'ясо,
  • ковбасні вироби та паштети, що продаються у магазинах;
  • копчена риба;
  • продукти з пальмовою олією
  • ; солоні та мариновані овочі;
  • алкоголь.


Всі ці продукти разом і окремо впливають на кров, яка при постійному вживанні стає густішою. Як наслідок підвищується ризик розвитку захворювань серця та судин, а також утворення тромбів.

Звісно, шкоди не станеться, якщо з'їсти маленький шматочок, але зловживати лікарі все ж не рекомендують.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook