«Цезар» вже ніхто не готує. Всі підсіли на італійський салат «Панцанела»

Простий рецепт вас здивує

Готувати одні й ті самі салати стає нудно, тож кулінари щоразу пропонують нові рецепти. Зараз набирає популярності салат «Панцанела». Він навіть потіснив «Цезаря».

В Італії салат «Панцанела» такий само популярний, як паста і піца. Цей кулінарний шедевр з доступних продуктів стане окрасою будь-якого столу. Його родзинка у заправці.

Інгредієнти:

  • Батон
  • Помідори чері
  • Жовті помідори
  • Фіолетова цибуля
  • Огірки
  • Солодкий перець
  • Часник

Для соусу:

  • Оливкова олія – 50 мл
  • Мед – 1 ч.л.
  • Оцет, або лимонний сік – 1 ст.л.
  • Зерниста гірчиця - 1 ч.л.
  • Сіль, перець – на смак.

Кількість овочів беріть на ваш смак. Огірки наріжте великими кубиками, помідори чері – навпіл, жовті – часточками, цибулю і солодкий перець – соломкою. Кубиками наріжте батон, підсмажте сухарики додаючи на пательню часник.

Готуємо соус. З’єднайте всі продукти і додайте сіль та перець на смак. Полийте овочі соусом і дайте салату щонайменше пів години настоятися. Перед подачею посипте сухариками і додайте кілька гілочок базиліку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook