«Цезар» вже ніхто не готує. Всі підсіли на італійський салат «Панцанела»
Простий рецепт вас здивує
Готувати одні й ті самі салати стає нудно, тож кулінари щоразу пропонують нові рецепти. Зараз набирає популярності салат «Панцанела». Він навіть потіснив «Цезаря».
В Італії салат «Панцанела» такий само популярний, як паста і піца. Цей кулінарний шедевр з доступних продуктів стане окрасою будь-якого столу. Його родзинка у заправці.
Інгредієнти:
- Батон
- Помідори чері
- Жовті помідори
- Фіолетова цибуля
- Огірки
- Солодкий перець
- Часник
Для соусу:
- Оливкова олія – 50 мл
- Мед – 1 ч.л.
- Оцет, або лимонний сік – 1 ст.л.
- Зерниста гірчиця - 1 ч.л.
- Сіль, перець – на смак.
Кількість овочів беріть на ваш смак. Огірки наріжте великими кубиками, помідори чері – навпіл, жовті – часточками, цибулю і солодкий перець – соломкою. Кубиками наріжте батон, підсмажте сухарики додаючи на пательню часник.
Готуємо соус. З’єднайте всі продукти і додайте сіль та перець на смак. Полийте овочі соусом і дайте салату щонайменше пів години настоятися. Перед подачею посипте сухариками і додайте кілька гілочок базиліку.
Радіо Трек: НОВИНИ