Цей салат «Ольга» можна готувати хоч кожен день: Наче прості та доступні інгредієнти, а скільки компліментів почуєте

Це дуже смачно

Салат «Ольга» – це смачний, але при цьому дуже простий у приготуванні салат із курячим філе та хрусткими сухариками. Він стане чудовою окрасою для будь-якого святкового столу.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 200 г
  • Сухарики – 100 г
  • Сир – 50 г
  • Мариновані огірки – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез – 2-3 ст. ложки
  • Часник – 1 зубчик
  • Зелень кропу – 1 пучок
  • Листя салату – 1-2 шт.
  • Сіль – на смак

Відваріть філе і охолодіть у бульйоні, щоб м’ясо залишилося соковитим.

Зваріть яйця.

Наріжте філе, яйця, огірки на дрібні кубики.

Натріть 50 г твердого сиру на дрібній тертці. Він додасть салату кремову текстуру і насичений смак.

Потім подрібніть зелень кропу.

У великій мисці з’єднайте нарізане куряче філе, яйця, огірки та тертий сир, а також додайте до суміші дрібно нашаткований кріп та пресований часник, який надасть страві пікантний смак.

Після цього заправте салат 2-3 столовими ложками майонезу. Його кількість можна регулювати відповідно до власних уподобань, проте важливо не переборщити, щоб не перевантажити салат зайвою жирністю. Потім добре перемішайте всі інгредієнти, щоб вони рівномірно з’єдналися.

Перед подачею до салату додайте 100 г хрустких сухариків. Зверніть увагу, що їх варто додавати виключно лише перед подачею, щоб вони зберегли свою хрусткість і не розмокли.

Потім перемішайте салат вже разом з сухариками і викладіть його у салатницю, попередньо прикрасивши її свіжим листям салату.

Смачного!

Джерело: noviydoctor

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook