Цей інгредієнт потрібно додати в тісто: секрет тонких і ажурних млинців

Існує безліч варіантів приготування млинців, у кожного з яких є свої переваги

Млинці є чудовим варіантом, як десерт або основна страва. Усе залежить від начинки, яка може бути солодкою або солоною.

У всіх рецептах цієї страви, як правило, є рослинна олія, але не всім подобається її смак.

Можна в тісто для млинців додати вершкове масло?

Це надасть млинцям ніжнішого смаку і текстури, а також допоможе їм не пригоріти під час смаження. Для приготування потрібні такі інгредієнти:

Інгредієнти:

  • молоко - 1 ст;
  • яйця - 2 шт;
  • цукор - 1 ст.л.;
  • вершкове масло - 1 ст.л.;
  • борошно - 1 ст;
  • сіль - дрібка.

Змішайте все, крім борошна, і збийте до пишної та повітряної маси. Далі потрібно частинами додати останній інгредієнт. Обережно перемішуйте, щоб тісто було однорідним і без грудочок.

Тепер розігрійте пательню і готуйте млинці, поки тісто не закінчиться.

Смачного!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook