Цей інгредієнт потрібно додати в тісто: секрет тонких і ажурних млинців
Існує безліч варіантів приготування млинців, у кожного з яких є свої переваги
Млинці є чудовим варіантом, як десерт або основна страва. Усе залежить від начинки, яка може бути солодкою або солоною.
У всіх рецептах цієї страви, як правило, є рослинна олія, але не всім подобається її смак.
Можна в тісто для млинців додати вершкове масло?
Це надасть млинцям ніжнішого смаку і текстури, а також допоможе їм не пригоріти під час смаження. Для приготування потрібні такі інгредієнти:
Інгредієнти:
- молоко - 1 ст;
- яйця - 2 шт;
- цукор - 1 ст.л.;
- вершкове масло - 1 ст.л.;
- борошно - 1 ст;
- сіль - дрібка.
Змішайте все, крім борошна, і збийте до пишної та повітряної маси. Далі потрібно частинами додати останній інгредієнт. Обережно перемішуйте, щоб тісто було однорідним і без грудочок.
Тепер розігрійте пательню і готуйте млинці, поки тісто не закінчиться.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ