Це ж смачніше за пиріжки: страва з батона і цибулі, яку можна подавати у ресторані

Ваша сім’я буде приємно шокована

Зі звичайного батона і цибулі можна приготувати таку страву, яка стане вашою фірмовою. Прості продукти, запечені на хрусткому батоні, творять ідеальний тандем.

Інгредієнти:

  • Батон – 1 шт;
  • Цибуля – 1 шт;
  • Сир – 100 г;
  • Борошно – 1 ст.л;
  • Яйце – 1 шт;
  • вершкове масло;
  • сіль,
  • перець.

Батон або багет ріжемо шматочками.

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо її на вершковому маслі.

Коли цибуля стала прозорою, всипаємо борошно, солимо і перчимо і тримаємо на вогні ще кілька хвилин до легкої золотавості.

Яйце змішуємо з тертим сиром та цибулею, додаємо сіль і перець.

Деко змащуємо олією, викладаємо скибочки батона, на них — начинку і запікаємо при 180 градусах до рум’яності начинки.

Такі бутерброди з’їдять миттєво! Обов’язково спробуйте!

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook