Це ж смачніше за пиріжки: страва з батона і цибулі, яку можна подавати у ресторані
Ваша сім’я буде приємно шокована
Зі звичайного батона і цибулі можна приготувати таку страву, яка стане вашою фірмовою. Прості продукти, запечені на хрусткому батоні, творять ідеальний тандем.
Інгредієнти:
- Батон – 1 шт;
- Цибуля – 1 шт;
- Сир – 100 г;
- Борошно – 1 ст.л;
- Яйце – 1 шт;
- вершкове масло;
- сіль, перець.
Батон або багет ріжемо шматочками.
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо її на вершковому маслі. Коли цибуля стала прозорою, всипаємо борошно, солимо і перчимо і тримаємо на вогні ще кілька хвилин до легкої золотавості.
Яйце змішуємо з тертим сиром та цибулею, додаємо сіль і перець.
Деко змащуємо олією, викладаємо скибочки батона, на них — начинку і запікаємо при 180 градусах до рум’яності начинки.
Такі бутерброди з’їдять миттєво! Обов’язково спробуйте!
Джерело: gospodynka
Радіо Трек: НОВИНИ