Це картопляне пюре визнали найкращим у світі: секрет французького шефа, який робить гарнір фантастично ніжним

Після такого гарніру іншого ви не захочете

Шеф-кухар Жоель Робюшон, який отримав не менше 32 зірок Мішлена, розповів, як приготувати правильне пюре із картоплі. Секрет страви — у виборі картоплі.

Рекомендовано використовувати сорти з жовтою м’якоттю та високим вмістом крохмалю.

Інгредієнти:

  • 500 г - картоплі
  • 100 г - вершкового масла
  • 100 мл - молока
  • сіль до смаку

Відваріть картоплю в шкірці до готовності. Це допоможе зберегти більше смаку продукту.

Почистіть її ще гарячою. Для отримання найніжнішого пюре не давіть картоплю, а протріть її через дрібне сито.

Тоді перемістіть картоплю у каструлю та поставте на маленький вогонь. Постійно перемішуючи, «обсушіть» її кілька хвилин. Випарювання картопляного пюре на слабкому вогні допоможе видалити зайву вологу і зробити пюре більш повітряним.

Не перестаючи перемішувати, поступово додавайте вершкове масло та тепле молоко. Саме завдяки цьому перемішуванню пюре набуде тієї самої кремової текстури.

Смачного!

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook