Бюджетний секрет: яке м’ясо робить бульйон густим і насиченим

Це м’ясо замінить кістковий бульйон і зекономить гроші

Зазвичай, коли ми варимо суп чи бульйон, то беремо курячі крильця, стегна або спинку. Але є ще один продукт, який рідко потрапляє на стіл, хоча з нього виходить напрочуд ароматний і поживний бульйон. Йдеться про курячі серця.

Вони коштують недорого, але при цьому багаті на корисні речовини, пише napensii. Під час варіння серця віддають у відвар максимум смаку, роблячи його насиченим і навіть трохи «лікувальним».

Чому варто їх спробувати:

  • Багато заліза — допомагає людям із низьким гемоглобіном.
  • Вітаміни групи B (особливо B12) — підтримують нервову систему, борються з втомою.
  • Мікроелементи (цинк, селен, фосфор) — зміцнюють імунітет, кістки та зуби.
  • Колаген — робить бульйон густим і ніжним, схожим на зварений із кістками.

Якщо ви хочете зварити смачний, ситний і бюджетний суп — дайте шанс курячим серцям. Це може стати вашим кулінарним відкриттям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook