Буде самим ходовим салатом у сім’ї. Всього 4 інгредієнти і найсмачніша заправка

Салат з консервованим тунцем та овочами

Готуємо легкий овочевий салат. Як особливість до овочів додаємо консервований тунець, який своїм вираженим смаком і ароматом наскрізь просочує всі супутні компоненти. Заправляється салат самостійно приготованим пікантним соусом на основі йогурту, гірчиці та соку лимона. Салат має досить цікавий та оригінальний смак, він відмінно підійде для любого застілля.

Інгредієнти:

  • Капуста – 1/4 шт
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1/2 шт
  • Консервований тунець – 150 г
  • Петрушка – 20 г
  • Гірчиця – 1/2 ч.л
  • Сік лимона – 1/2 ст.
  • Йогурт – 75 г
  • Сіль – на смак
  • Рослинна олія – 1 ст.л

Капусту нашаткуйте максимально тонкими смужками і помістіть у глибоку миску.

Моркву очистіть, натріть на тертці, додайте до капусти.

Половину головки цибулі наріжте тонким пір’ям, помістіть до решти овочів.

Петрушку промийте, накришіть ножем, закиньте до овочів.

Консервований тунець дістаньте з олії, додайте до основного складу. Консерви ламати не потрібно, смачніше буде, якщо в салаті траплятимуться великі шматочки.

Окремо підготуйте заправку. З’єднайте гірчицю, сік лимона, густий йогурт і олію. Суміш посоліть, ретельно перемішайте.

Приготовлену заправку вилийте до салату.

Всі компоненти ретельно перемішайте рівномірно розподіляючи соус.
Салат перекладіть у тарілку для подачі.

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook