Боротьба з власним «я» – Ракам, авторитет – Скорпіонам: гороскоп на 23 серпня

А Рибам потрібно дати волю почуттям

ОВНИ

Цього дня доля перевірить відносини на міцність, а вашу психіку – на стійкість. Погіршення сімейних взаємин можливе через легковажність когось із домашніх.

ТЕЛЬЦІ

Зараз не варто поспішати з інвестиціями – краще дочекатися більш підходящих умов. Незабаром у вас з'явиться можливість піднятися службовими сходами, тому підтягніть справи.

БЛИЗНЯТА

Будьте обережні, оскільки можливі травми та проблеми в особистому житті. Ймовірно, що ви отримаєте звістку або прохання від близької людини – обов’язково спробуйте допомогти.

РАКИ

Цей день сприяє успіху у боротьбі з власним «я». Ви вразите усіх дотепністю й братимете участь у різних дискусіях і суперечках. 

ЛЕВИ

Ваша активність неодмінно приверне увагу потрібних людей, тому не соромтеся показати себе. Якщо добре продумає свої дії, то незабаром вас чекає великий успіх.

ДІВИ

Не ухвалюйте жодних необдуманих рішень. І женіть від себе думки про зміну діяльності, бо зараз не час про це думати. Уникайте людей, які вас нервують.

ТЕРЕЗИ

Доброзичливість і вміння вислухати співрозмовника знадобляться для того, щоб налагодити нові і вигідні контакти. Постарайтеся.

СКОРПІОНИ

Ви опинитеся у центрі уваги, і вам це сподобається. Вам вдасться втілити найбільш сильні та честолюбні задуми, а близькі люди вам усіляко сприятимуть. До ваших слів прислухатимуться.

СТРІЛЬЦІ

Напружений день, коли проблеми виникатимуть з усіх боків. Але всупереч усьому частіше посміхайтеся – це триматиме вас на плаву.

КОЗОРОГИ

Від настирливого бажання підкреслити власну перевагу потрібно відразу відмовитися, бо зіпсуєте собі день. Уникайте будь-яких фінансових справ і не втрачайте можливості змінити на краще своє особисте життя.

ВОДОЛІЇ

Сторонній вплив або помилкова інформація може призвести до фінансових втрат. Уникайте зайвої категоричності - вірогідні нервові зриви та серйозні сварки.

РИБИ

Відсьогодні у вашому житті стане більше місця для приємних відчуттів. Не соромтеся демонструвати любов і повагу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп