Бомбічний рецепт смачного сала в цибулинні, яке довго не затримається на столі

Гості будуть просити добавки

Смачнішого і привабливішого сала ви точно не пробували. Його можна подавати з ароматним борщем, грінками або як закуску. Головне, вибирайте сало з гарним м'ясним прошарком.

Інгредієнти:

  • Сало з м'ясним прошарком – 1,5 кг
  • Вода – до 2 л
  • Сіль – 3 столових ложки
  • Часник, перець і спеції – на смак
  • Лушпиння цибулі.

Каструлю обов'язково беріть з нержавійки. Наливаємо воду, додаємо лушпиння цибулі і сіль. Закип'ятіть воду і процідіть.

Промите сало перекладіть у каструлю з чистим розсолом. Ставимо каструлю з салом на вогонь і проварюємо 12-17 хвилин. Потім лишіть у розсолі на 9 годин. Можна відправити каструлю в холодильник або на балкон.

Дістаємо сало з розсолу, натираємо часником та спеціями. Загорніть у пергамент і лишіть у холодильнику на 2 доби.

Смачного! 

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook