Бомбічний рецепт смачного сала в цибулинні, яке довго не затримається на столі
Гості будуть просити добавки
Смачнішого і привабливішого сала ви точно не пробували. Його можна подавати з ароматним борщем, грінками або як закуску. Головне, вибирайте сало з гарним м'ясним прошарком.
Інгредієнти:
- Сало з м'ясним прошарком – 1,5 кг
- Вода – до 2 л
- Сіль – 3 столових ложки
- Часник, перець і спеції – на смак
- Лушпиння цибулі.
Каструлю обов'язково беріть з нержавійки. Наливаємо воду, додаємо лушпиння цибулі і сіль. Закип'ятіть воду і процідіть.
Промите сало перекладіть у каструлю з чистим розсолом. Ставимо каструлю з салом на вогонь і проварюємо 12-17 хвилин. Потім лишіть у розсолі на 9 годин. Можна відправити каструлю в холодильник або на балкон.
Дістаємо сало з розсолу, натираємо часником та спеціями. Загорніть у пергамент і лишіть у холодильнику на 2 доби.
Смачного!
Джерело: glavred
Радіо Трек: НОВИНИ