Бомбічна закуска за 30 хвилин: ідеальний рецепт, який зможуть приготувати всі
Закуска-рулет


Інгредієнти:
- Яйця - 4 шт
- Цукор - 2 столові ложки
- Сіль - дрібка
- Борошно - 180 гр
- Молоко - 320 мл
- Вершкове масло
- Гриби печериці - 300 гр
- Цибуля - 1 шт
- Крем-сир або Філадельфія
У яйця додати цукор, сіль і злегка збити яйця виделкою.
Молоко варто нагріти в мікрохвильовці або попередньо дістати з холодильника, щоб було кімнатної температури.
Вливаємо 150 мл молока та добре перемішуємо масу на фінський млинець.
Далі всипаємо борошно, добре перемішуємо вінчиком і одразу вливаємо залишок молока.
Збиваємо тісто на фінський млинець міксером або блендером.
Коли тісто стало однорідним. Розтопіть шматочок вершкового масла і додайте в отриману масу на фінський млинець.
Духовку розігріти до 180 градусів. Деко застелити пергаментним папером і вилити готове тісто.
Відправити готуватися фінський млинець на 15 хвилин у духовку.
Дістаємо готовий фінський млинець, охолоджуємо його.
Поки млинець готується, робимо начинку для нього.
Гриби чистимо, нарізаємо дрібними кубиками.
Цибулю чистимо та також дрібно шаткуємо.
На пательні обсмажуємо гриби з цибулею до готовності, посолити і поперчити на смак.
Знімаємо гриби з цибулею з вогню, додаємо крем-сир і перемішуємо.
Змащуємо фінський млинець начинкою і добре скручуємо в рулет.
Нарізаємо рулет порційно і подаємо до столу.
Джерело: glavred
Радіо Трек: НОВИНИ