Бомбічна закуска за 30 хвилин: ідеальний рецепт, який зможуть приготувати всі

Закуска-рулет

Інгредієнти:

  • Яйця - 4 шт
  • Цукор - 2 столові ложки
  • Сіль - дрібка
  • Борошно - 180 гр
  • Молоко - 320 мл
  • Вершкове масло
  • Гриби печериці - 300 гр
  • Цибуля - 1 шт
  • Крем-сир або Філадельфія

У яйця додати цукор, сіль і злегка збити яйця виделкою.

Молоко варто нагріти в мікрохвильовці або попередньо дістати з холодильника, щоб було кімнатної температури.

Вливаємо 150 мл молока та добре перемішуємо масу на фінський млинець.

Далі всипаємо борошно, добре перемішуємо вінчиком і одразу вливаємо залишок молока.

Збиваємо тісто на фінський млинець міксером або блендером.

Коли тісто стало однорідним. Розтопіть шматочок вершкового масла і додайте в отриману масу на фінський млинець.

Духовку розігріти до 180 градусів. Деко застелити пергаментним папером і вилити готове тісто.

Відправити готуватися фінський млинець на 15 хвилин у духовку.

Дістаємо готовий фінський млинець, охолоджуємо його.

Поки млинець готується, робимо начинку для нього.

Гриби чистимо, нарізаємо дрібними кубиками.

Цибулю чистимо та також дрібно шаткуємо.

На пательні обсмажуємо гриби з цибулею до готовності, посолити і поперчити на смак.

Знімаємо гриби з цибулею з вогню, додаємо крем-сир і перемішуємо.

Змащуємо фінський млинець начинкою і добре скручуємо в рулет.

Нарізаємо рулет порційно і подаємо до столу.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ