Більшість господинь використовують пергамент неправильно: лайфхак, який спрощує готування

Про це знають одиниці

Уявити випічку без використання пергаменту неможливо. Він буває різних характеристик, але функція у всіх однакова – щоб випічка чи інша їжа не прилипала до дека.

Виявляється, не всі господині знають, як його правильно використовувати.

Яким боком правильно покласти пергаментний папір

Усі бачили, що один бік пергаментного паперу завжди глянцевий, а другий матовий. Глянцевий створений для того, щоб духовка рівномірно розподілила температуру і страва добре приготувалася. Тому викладати продукти необхідно саме на глянцевий бік.

Чи потрібно змащувати олією пергаментний папір для випічки

Багатьох, хто має справу з пергаментним папером, цікавить питання про те, чи потребує він додаткового використання олії, Однак відповідь на це питання досить проста. Вся інформація вказана на упаковці. У тому випадку, якщо папір покривають силіконом, немає необхідності змащувати його олією. А якщо така інформація відсутня, то можна обробити папір вершковим маслом або олією.

Як правильно використовувати пергамент

Поширеною проблемою пергаменту є те, що він ніколи не лежить на місці рівно і завжди зсувається. Цей факт дуже заважає в тому разі, якщо потрібно викласти продукти на деко акуратно. Для цього є лайфхак. Перед використанням, пергамент можна змочити водою і стиснути, після чого рівномірно розподілити без зайвих зусиль.


Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook