Більше гречку не варимо і не смажимо — оригінальний та дуже смачний рецепт вечері
Гречка по-новому
Гречка з овочами і яйцем виходить дуже ситною і смачною, якщо її по-особливому приготувати. Таку страву полюбить вся сім'я. Гречку навіть не потрібно варити, вона буде запікатися разом з овочами і яйцем у звичайних скляних банках. Страва готується елементарно і виходить дуже смачною!
Інгредієнти:
- крупа гречана — 200 г;
- часник — 1 зубчик;
- цибуля — 1 головка;
- рослинна олія — 50 мл;
- морква — 1 шт;
- картопля — 1 шт;
- бульйон — 100 мл;
- яйце — 3 шт.
Промиту гречку залийте 500 мл окропу. Додайте до гречки сіль і залиште на 10 хвилин.
Подрібнені цибулю і часник обсмажте на рослинній олії. Додайте до овочів нарізану соломкою моркву і нарізану дрібними кубиками картоплю. Посоліть овочі за смаком і обсмажте до повної готовності.
У скляні банки об'ємом 0,7 літра викладіть по 3-4 столових ложки готових овочів. Доповніть банки запареною гречкою і додайте в кожну по 35 мл бульйону, зверху викладіть по 1 сирому яйцю.
Накрийте банки кришками з фольги. У кожній кришці за допомогою зубочистки зробіть численні отвори. Поставте блюдо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, і готуйте 30 хвилин.
Смачного!
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ