Береза в Ізраїлі? Екснардеп не може підтвердити, що він в Україні, — пишуть провладні ЗМІ (ФОТО)

Видно скоро вибори, якщо пішли такі публікації

Колишній народний депутат Борислав Береза ще в березні виїхав з України через пункт пропуску «Старокозаче» на кордоні з Молдовою.

З того часу екс-нардеп більше не повертався. Про це йдеться в матеріалі видання «Закон і бізнес».

При цьому, як стверджує УНІАН, той самий Береза «вже пів року робить вигляд, що живе в Україні і розказує у своїх соцмережах, як правильно воювати».

Мовляв,

Коли журналісти почали вимагати від Берези доказів, що він в Україні, екснардеп не зміг їх надати.

 

Спочатку спробував виправдатися, опублікувавши своє нібито свіже фото біля таблички Дніпровського ТЦК у Києві, але дуже швидко видалив його.

 

А згодом опублікував фото у військовій формі з автоматом і підписом, що «1 вересня в житті було й таке». Але уважні читачі знову спіймали його на брехні: звернули увагу, що на фото тюльпани і нарциси, які у вересні не цвітуть.

За даними тих самих ЗМІ,

Береза та його родина можуть зараз мешкати в Ізраїлі. Адже екснардеп, окрім українського, має ще й ізраїльський паспорт (№5341016, виданий у березні 1993 року у Хайфі).

 

Однак…

 

Якщо Борислав має намір балотуватися до парламенту знову, то в нього залишається близько 30 днів, щоб повернутися в Україну.

З чим саме це пов’язано не пояснюють, але, вірогідно, йдеться про необхідний для балотування термін «безперервного перебування в Україні», який не може перериватися більш як на певне число днів.

При цьому в матеріалах провладних видань зазначається, що Борислав Береза належить до числа блогерів, які підтримують Порошенка. Що загалом, напевно, є правдою.

От, до речі, один із останніх дописів самого Берези:

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook