Баклажани «як гриби». Пальчики оближеш! (РЕЦЕПТ)

У мультиварці

Дуже смачна закуска з баклажанів, смак якої дуже схожий на мариновані гриби. Підійде до будь-якого гарніру.

Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти:

1 кг - баклажанів;
6-8 - зубців часнику;
2 - перчики чилі;
1 чайна ложка - оцтової есенції;
120 мл - олії соняшникової;
по пучку кропу, петрушки;
2 - лаврових листки;
1 літр - води;
2-3 стол. ложки - солі;
2-3 шт - гвоздики;
дрібка запашного перцю.

У чашу мультиварки налити воду і додати в неї всі спеції і сіль. Режим вибрати «Варка на пару». Після того, як маринад закипить, влити оцтову есенцію і закинути баклажани, які попередньо потрібно порізати на кубики. Варити 5 хвилин.

Баклажани відкинути на друшляк або сито і залишити на 60 хвилин, щоб рідина добре стекла. Потім перекласти баклажани в миску і змішати їх з порізаним дрібненько перцем чилі, посіченою зеленню і подрібненим часником. Дати пів години постояти.

У чашу мультиварки налити олію, нагріти і покласти овочі. Вибрати режим «Тушкування», а час готування 10-15 хвилин. Простерилізувати попередньо банки і розкласти у них баклажани. 

Закатати, перевернути і загорнути у щось тепле.

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: баклажани