Градуйовані стрижки: Які об'ємні зачіски підійдуть для тонкого волосся (ФОТО)

Волоссю потрібен об'єм

Вибрати відповідну зачіску чи стрижку власницям тонкого волосся не так легко. Зазвичай тонке волосся росте повільніше, швидше брудниться та швидше втрачає форму, ніж густе. Найкращим вибором у такому разі будуть градуйовані стрижки.

Вони надають зачісці об'єму, свіжості, і безперечно омолоджують будь-яку дівчину чи жінку. Багатошарова стрижка допомагає створити потрібну форму, яка личитиме до вашого овалу обличчя. А ще може зробити навіть найгірше волосся пишним та привабливим.

Стрижка «драбинка»

Стрижка драбинка з градуюванням ніби створена для тонкого та рідкого волосся. Стилісти рекомендують робити градуювання на пасмах, розташованих біля обличчя, а решту волосся підстригти бажаною довжиною рівно.

Драбинка має виграшний вигляд не тільки на прямому волоссі — жінок з овальною формою лиця та кучерявим волоссям така стрижка тільки прикрасить.

Боб

Звичайно, серед стрижок об'ємний боб є трендом сезону. Популярність його пояснюється універсальністю. Будь-якій жінці, незалежно від віку та типу волосся, можна підібрати найбільш прийнятний варіант.

Варіант короткого, навмисне недбалого боба продемонструє красу шиї та акцентуватиме на очах. Прямий чубчик для такої стрижки подовжить візуально овал обличчя.

Каскад

Проблемою жінок з тонким волоссям є його кінчики, вони січуться та ламаються — як наслідок, зачіски мають вигляд недоглянутих і неохайних. Об'ємний каскад розв'яже цю проблему.

Градуйована стрижка каскад має новий вигляд з градуйованими кінчиками волосся. Стрижка підходить як для короткого, так і довгого волосся.

Піксі

Така градуйована стрижка з подовженням має чудовий омолоджувальний ефект. Її нерідко вибирають жінки елегантного віку. Однією з її переваг є те, що зачіска практично не потребує укладання. 

Правильним рішенням буде поєднання піксі з подовженим чубчиком.

 

Його можна зачісувати по-різному, змінюючи імідж хоч щодня. Легка скуйовдженість надасть образу пікантності.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook