Куди дзвонити, щоб здати підпільного бізнесмена на Рівненщині

В області запрацювала «гаряча лінія» щодо незаконних АЗС

Рівненська ОДА запустила «гарячу лінію», на яку кожен небайдужий мешканець області може повідомити про функціонування нелегальних автозаправок у своєму населеному пункті.

На сьогодні збитки від незаконної торгівлі нафтопродуктами в Рівненській  області оцінюються в 200 мільйонів гривень на рік, в тому числі від несплати податків втрачають і місцевих бюджети.

Це співмірно розміру коштів, які виділяються області на реалізацію інвестиційних проектів з Державного фонду регіонального розвитку. Про це ми повідомляли тут:

«Заправляють у сусіда і нічого змінювати не хочуть», - про підпільні АЗС на Рівненщині

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль повідомив, що ці кошти повинні йти громаді:

«Мільйони гривень замість того, аби йти на реконструкцію шкіл, садочків, лікарень області, будівництво спорткомплексів та доріг, сьогодні осідають у кишенях недобросовісних «ділків».

 

Моя позиція однозначна: ці гроші мають витрачатися на потреби всіх мешканців Рівненщини. Тому одним з перших завдань на посаді керівника області я визначив боротьбу із незаконними АЗС.

 

Хочуть працювати – нехай роблять це офіційно, платять податки. Кого не влаштовують такі правила – будемо їх закривати».

Тож Віталій Коваль закликає мешканців області сприяти легалізації тіньових автозаправок.

«Тож долучайтеся до цього процесу, повідомляйте про розташування таких заправок на «гарячу лінію». Легалізуємо їх разом!», - наголосив очільник області.  

Повідомити про розташування незаконних автозаправних станцій можна за телефоном «гарячої лінії» Рівненської облдержадміністрації 

0-800-500-078 та на адресу електронної пошти 400800@ukr.net.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook