Автомобільні розчарування 2022 року: ТОП-3 (насправді 4)

Машини з’явилися на ринку цього року й зазнали фіаско

Очолюють рейтинг одразу два авто, які не виправдали сподівань: японські електрокари Toyota bZ4X та Subaru Solterra. Попит на ці машини мізерний через критичні недоробки. Так, з’ясувалося, що батареї Toyota bZ4X і Subaru Solterra в холодну пору року заряджаються дуже повільно. В червні ці електрокари відкликалися через ненадійне кріплення коліс. Причому виправити це виявилося не так просто і виробники мусили викуповувати машини у клієнтів.

Ще один мінус – запас ходу виявився меншим, ніж заявлялося. Так, виробник обіцяв 442 км пробігу без підзарядки, а по факту – лише 220 км.

Друге місце в рейтингу розчарувань дісталося пікапу Hyundai Santa Cruz. Авто має плавний хід і може перевозити мотоцикли, квадроцикли та дошки для серфінгу. Втім, машина не має попиту, бо конкурент Ford Maverick виявився більш економічним та доступним за ціною.

Електромобіль Volkswagen I. D. Buzz – на третьому місці у цьому списку. Ціна – від 64 581 євро. Заявлена потужність – 204 кінські сили, а запас ходу на одній зарядці – 400 км. Попри це, для подорожей і далеких поїздок машина виявилася не пристосованою. Найбільше вона підходить для міських кур’єрських служб, та навряд це те, на що розраховував виробник.

Джерело: Твоя Машина

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook