Ароматні курячі ніжки, засмажені на сковороді, за особливим рецептом
М’ясо виходить надзвичайно смачним, його залюбки їстимуть і діти, й дорослі
Курка, приготована за таким рецептом, виходить ніжною і соковитою. Це м'ясо чудово поєднується з різними гарнірами та салатами. А за великого бажання можна з’їсти ніжку й просто так - без нічого
Інгредієнти:
- курячі ніжки - 5-6 шт.
- вода - 200 мл
- молоко - 200 мл
- часник -1 зубчик
- борошно - 100 г
- панірувальні сухарі - 100 г
- яйця - 3 шт.
- сіль, перець, спеції, зелень - до смаку
Приготування:
Викладаємо ніжки у сковороду і заливаємо водою та молоком, додаємо цілий зубчик часнику, солимо й перчимо, присипаємо улюбленими спеціями для м’яса. Маринуємо так м’ясо близько години.
Тоді ставимо сковороду на невеликий вогонь і накриваємо кришкою, тушкуємо 20 хв, перевертаємо ніжки і тушкуємо ще 20 хв.
Виймаємо ніжки та остуджуємо.
Борошно змішуємо із різними спеціями, сіллю, сумішшю перцем. Збиваємо яйця.
Занурюємо кожну ніжку в яйця, потім в борошно, знову в яйця і обвалюємо в сухарях.
Обсмажуємо ніжки в олії до появи рум’яної скоринки з обох боків
Джерело: Школа життя
Радіо Трек: НОВИНИ