Армія Путіна не зупиниться: боєць ЗСУ пояснив, чому перемир'я не буде

Так звана готовність Росії до перемовин - блеф і спроба «розслабити Захід

Росія не погодиться на мирні перемовини, доки її окупанти досягають просувань на полі бою, а держава не вичерпає свої ресурси для ведення війни. Україна доб'ється успіху лише у тому випадку, якщо весь акцент буде зроблено на військовій складовій.

Про це заявив головний сержант роти ударних БпЛА Єгор Фірсов.

За його словами, ворог відчуває успіх своїх операцій на фронті. Росіяни не мають наміру зупинятися, поки їм вдається просуватися хоча б по одному кілометру на день.

- Одразу розчарую тих, хто очікує, умовно кажучи, кінця бойових дій, хто очікує миру, якогось перемир'я: поки ворог не вичерпав ресурси і поки ворог відчуває, що його військові операції досягають успіху, ворог не зупиниться, - пояснив ситуацію Фірсов.

За словами військового, мета так званих сигналів Росії про нібито готовність до перемовин - блеф і спроба "розслабити Захід", щоб у союзників не було мотивації надавати військову допомогу Україні, оскільки війна, мовляв, скоро закінчиться.

- Поки росіяни просуваються, навіть якщо вони роблять це [зі швидкістю] один кілометр на тиждень, це дає всі підстави їм розуміти, що все вони роблять правильно, треба тиснути, тиснути, тиснути... Майте на увазі, що вони відчувають:

 

«Ми зараз будемо тиснути, воно погано просувається, кілометр на тиждень, але настане мить, коли воно посиплеться». Ось їхній задум, так вони мислять, - додав Єгор Фірсов. 

Він наголосив, що на Україну чекає успіх лише у разі повної концентрації на військовій складовій, не сподіваючись на дипломатію.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook