Альтернатива молоку: що додати у каву, щоб було ще смачніше

Хороша альтернатива, якщо звичний напій вже набрид

Кондитерський сироп

Горіховий, шоколадний, ванільний сиропи можуть зробити каву цікавішою. Але зважайте – вони містять багато цукру. Щоб сподобалось – краще бути певним у своїх смаках.

Не коров'яче молоко

Прекрасна альтернатива - вівсяне, мигдальне, соєве або кокосове молоко. Вони роблять смак кави ніжним, а деякі можуть бути доволі дієтичними.

У каву можна додати й трошки вершкового масла, це додасть смаку кремових відтінків.

Прянощі

Кориця, імбир, кардамон або інші до свого смаку. Кава матиме цікавий відтінок.

Дехто вже навчився замість цукру додавати у каву дрібку солі. Це прибере надмірну гіркоту кави.

Кокосова олія

Чайна ложка кокосової олії зробить каву справді екзотичною.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook