Альтернатива молоку: що додати у каву, щоб було ще смачніше
Хороша альтернатива, якщо звичний напій вже набрид
Кондитерський сироп
Горіховий, шоколадний, ванільний сиропи можуть зробити каву цікавішою. Але зважайте – вони містять багато цукру. Щоб сподобалось – краще бути певним у своїх смаках.
Не коров'яче молоко
Прекрасна альтернатива - вівсяне, мигдальне, соєве або кокосове молоко. Вони роблять смак кави ніжним, а деякі можуть бути доволі дієтичними.
У каву можна додати й трошки вершкового масла, це додасть смаку кремових відтінків.
Прянощі
Кориця, імбир, кардамон або інші до свого смаку. Кава матиме цікавий відтінок.
Дехто вже навчився замість цукру додавати у каву дрібку солі. Це прибере надмірну гіркоту кави.
Кокосова олія
Чайна ложка кокосової олії зробить каву справді екзотичною.
Джерело: Главред
Радіо Трек: НОВИНИ