Закуска «Риб’ячі гніздечка», яка нікого не залишить байдужим: гості зметуть зі столу

Ця закуска набагато смачніша, ніж звичайні бутерброди

«Риб'ячі гніздечка» порадують хрусткістю багета та ніжністю рибної начинки. Це простий, але дуже смачний рецепт, який стане хорошим вибором для будь-якого свята.

Інгредієнти:

  • Багет – 1 шт.
  • Філе приготованої риби – 250 г
  • Цибуля – 100 г
  • Свіжа зелень – на смак
  • Майонез – на смак
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль та перець – на смак
  • Молоко – 1 склянка
  • Олія – 1-2 ст. л.

Наріжте цибулю та рибне філе. Також подрібніть свіжу зелень, можете взяти пучок кропу. Варені яйця теж подрібніть кубиком.

Перемішайте нарізану цибулю, філе риби та кріп у глибокій мисці. Додайте сіль та перець на смак.

Нарізаний багет замочіть в молоці. Змастіть форму для запікання олією та розкладіть шматочки багета, ложкою зробіть глибокі вглиблення по центру кожного кусочка багета і запечіть у духовці хвилин 5-10 при 200 градусах до золотистої скоринки.

Наповніть охолоджені кошички готовою рибною начинкою і смакуйте.

Деякі господині запікають таку начинку під сиром у кошичках з багета. Тож можна спробувати і такий варіант.

Джерело: odnaminyta

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook