Таку картоплю уплетуть навіть холодною: незвичайний закарпатський рецепт

Ви так овоч ще не готували

Такий рецепт картоплі мало хто знає. Але на Закарпатті його готують давно. Ця картопля виходить дуже соковита і смачна навіть в холодному вигляді.

Інгредієнти:

  • Картопля
  • Борошно
  • Яйця курячі
  • Цибуля
  • Сіль та спеції – на смак

Картоплю очистити і нарізати кружальцями, товщиною приблизно 5 мм.

Цибулю наріжте напівкільцями.

Картоплю солимо і додаємо спеції на смак. Все гарно перемішати і залишити на 30-40 хвилин.

Через годину зливаємо зайву рідину з картоплі і паніруємо її у борошні.

В іншій мисці готуємо яєчний кляр.

Картоплю занурюємо в яєчний кляр і обсмажуємо по одній.

Подавайте картоплю з кетчупом, виходить дуже смачно. 

Джерело: gospodynka

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook