Таку картоплю уплетуть навіть холодною: незвичайний закарпатський рецепт
Ви так овоч ще не готували
Такий рецепт картоплі мало хто знає. Але на Закарпатті його готують давно. Ця картопля виходить дуже соковита і смачна навіть в холодному вигляді.
Інгредієнти:
- Картопля
- Борошно
- Яйця курячі
- Цибуля
- Сіль та спеції – на смак
Картоплю очистити і нарізати кружальцями, товщиною приблизно 5 мм.
Цибулю наріжте напівкільцями.
Картоплю солимо і додаємо спеції на смак. Все гарно перемішати і залишити на 30-40 хвилин.
Через годину зливаємо зайву рідину з картоплі і паніруємо її у борошні.
В іншій мисці готуємо яєчний кляр.
Картоплю занурюємо в яєчний кляр і обсмажуємо по одній.
Подавайте картоплю з кетчупом, виходить дуже смачно.
Джерело: gospodynka
Радіо Трек: НОВИНИ