85-річний уродженець Хмельниччини Кашпіровський повернувся, щоб «вилікувати» росіян «диво сіллю»

Скільки це коштує

Уродженець Хмельниччини Анатолій Кашпіровський, якому вже 85 років, став відомим завдяки так званим телесеансам психотерапії.  Він проводив зустрічі з артистами, медиками та лідерами громадської думки, був нагороджений Державною премією СРСР і здобув ступінь доктора медичних наук.

Кашпіровському вірили чимало жителів тодішнього союзу, а також Польщі та Німеччині. Про нього навіть складали анекдоти: «Після сеансу Кашпіровського в мене все зрослося, а у чоловіка – розсмокталося».

Однак деякі скептики вважали його публічні сеанси «зцілення» спланованою постановкою. МОЗ констатувало, що сеанси Анатолія Кашпіровського призводять до «колективного психозу». Деякі з тих, кого цей шарлатан буцімто вилікував, потрапили до психіатричних лікарень із відповідними діагнозами.

Відомо, що попри різні думки, росіяни продовжують звертатися до «мага». Подейкують, що у 2020  році Кашпіровський навіть лікував від коронавірусу онлайн. Зараз «маг» повернувся до москви й знову взявся лікувати.

Недавній «лікувальний» сеанс телевізійного гіпнотизера у москві відвідали близько 300 осіб. Квитки коштували від 35 до 100 доларів. А за 270 «зелених» можна було записатися на індивідуальну зустріч. 

Щоб видурити у москалів побільше грошей, Анатолій Кашпіровський продає їм «чудо-сіль», що начебто допомагає від усіх недуг. Він також пропонує слухати пісні у виконанні Олександра Малініна. Причому, обов’язково – із заплющеними очима, інакше, мовляв, ефекту не буде. На думку Кашпіровського, пісня «Ніч світла» допомагає від короткозорості, далекозорості та катаракти.  

Джерело: U-News

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook