7 ознак присутності поруч з вами ангела-охоронця: народні прикмети

Як зрозуміти, що охоронець готовий допомогти?

Існує кілька неочевидних ознак, що вказують на присутність, янгола охоронця.

Веселка

Це незвичайне явище природи може свідчити, що ангел-охоронець перебуває десь поруч. Якщо ви побачили веселку в момент смутку та печалі, то будьте певні — небесний заступник прийшов вас підбадьорити й нагадати, що треба боротися до кінця.

Знайдені монети

Монети під ногами говорять, зазвичай, про невиконані обіцянки людини. Але за «залізним» символом ангел-охоронець може приховувати якусь підказку — дату, номінал та ін.

Літнє пір'я

Пір'я, що парить у повітрі, вважаються найдостовірнішим знаком присутності ангела-охоронця — особливо в тих випадках, коли поруч немає жодного птаха. Якщо ви виявили перо в незвичайному місці, збережіть його — оберіг обов'язково захистить вас.

Відчуття холоду або тепла

Раптово облило холодним потом? Можливо, ваш ангел-охоронець вказує на якісь помилки — щоб ви схаменулися і змінили свою поведінку. А приємне відчуття тепла може означати підтримку від духовної істоти.

Хмари

Хмари, схожі на різні постаті, нагадують людині, що зараз необхідно сфокусуватися на головному і не розпорошуватися у справах. Придивіться, яку форму набуває білий потік — це може бути якийсь предмет, тварина чи людина.

Несправні гаджети

Несподівано зламаний пульт або акумулятор, що сів, не завжди свідчать про технічну несправність. Можливо, ангел-охоронець спонукає вас задуматися про свої бажання, оскільки вони можуть бути небезпечними.

Чується власне ім'я

Здалося, що вас гукнули на ім'я? Для людини зі здоровою психікою це провісник важливих подій — переїзду, доленосної зустрічі, довгоочікуваного вступу до університету тощо.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook