5 ознак, що джинси на вас погано сидять (ФОТО)

На що звернути увагу при купівлі джинсів, щоб вони гарно на вас виглядали

Занадто великі і мішкуваті

Звичайно, багато хто з нас віддає перевагу моделям оверсайз, але якщо вам доводиться весь час носити з джинсами ремінь, щоб відрегулювати їх в талії, або підтягувати джинси, побоюючись, що вони впадуть на підлогу, спробуйте знайти пару меншого розміру. Як варіант – можна віднести такі джинси в ательє та вшити їх.

Надто великі в талії

Напевно, кожна модниця мала такий казус: під час примірки в магазині джинси сиділи ідеально, а вдома стали занадто великі в поясі. Причиною такої невідповідності може бути той факт, що раніше ви щільно поїли і міряли штани на повний шлунок.

Не треба тішити себе ілюзією, що цей недолік приховає ремінь – краще повернути річ у магазин і купити на розмір меншу.

Сильно обтягують стегна

Якщо ви ледве влізли в джинси і побачили лінії та складки на них, особливо в області стегон, це ознака того, що вони надто малі. Краще вибрати пару на розмір більшу або придивитися до штанів з іншим складом тканини.

Блискавка не застібається

Якщо ви влізли в улюблену пару джинсових штанів, але блискавка на них не застібається, або застібається і відразу розстібається, незалежно від того, що б ви не робили, краще позбутися такої пари. Це означає, що джинси в цілому занадто вузькі, і в результаті блискавка неспроможна їх утримати.

Дуже короткі або дуже довгі

У кожної модниці в гардеробі має бути пара вкорочених джинсів, але інші фасони повинні бути до щиколотки або навіть нижче. Якщо вони сильно оголюють кісточки, це ознака того, що ви неправильно підібрали розмір.

Якщо штани з деніму надто довгі, це також не дуже добре. Можна вирішити проблему, вкоротивши їх, але тоді ви ризикуєте порушити фасон, якщо це, наприклад, розкльошені джинси. Краще пошукати саме ту пару, яка ідеально сидітиме без додаткових маніпуляцій.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook