Три заклади у Рівному, де можна скуштувати шашлик (ФОТО)
І прийти зі своїм
Публікація виходить за сприяння фірми «ПАРТІ», яка реалізує обладнання для магазинів і ресторанів.
Оздоровчо-розважальний комплекс
«BLISS»
Адреса: вулиця Дворецька, 93
«BLISS» - це цілий комплекс з сауною, парною, басейном. Тут також можна відвідати сеанс масажу, відпочити у комфортабельних номерах.
Ресторан у закладі працює з 8:00 до 22:00.
У меню – ребра, риба на мангалі, крильця барбекю, овочі гриль. І звичайно ж, шашлик: курячий, зі свинини і телятини. Порція (200 грамів) у середньому коштує 120 гривень.
Ресторан грузинської кухні
«Vinograd»
Адреса: вул. Видумка, 2б
Шашлик у грузинському ресторані не може бути просто шашликом.
Це одна із улюблених страв грузинів на рівні з хачапурі і хінкалі, - розповіла управляюча закладу Олена.
У Грузії шашлик готують за багатьма рецептами. Але в основному у приготуванні використовують лише натуральні інгредієнти – сіль, перець і пряні спеції. Особливий вид грузинського шашлику називається мцваді. Його готують з додаванням вина.
М’ясо повністю витримують без спецій у вині, а потім при приготуванні шашлик солять і перчать.
Мцваді можна скуштувати і у ресторані «Vinograd». Але це - особлива страва, від шефа, тож щодня його не подають. Для цього шашлику необхідне ідеальне свіже м’ясо. Найкраще смакує телятина.
Однак і без спецпропозиції у ресторані є що спробувати. Традиційно тут подають шашлик з карковини, зі свинини і баранини – шашлик на кісточці.
Вартість шашлику варіюється від 70 гривень за 100 грам, залежно від виду. Порція (200 грам) орієнтовно коштуватиме 150 гривень.
Козацький табір «Гайдамаки»
Адреса: вул.Млинівська 24
Якщо вам хочеться шашличку на природі – можете вирушити в «Гайдамаки». Тут м’ясо можна приготувати самим. Мангал і шапмури надають для тих, хто орендує альтанку.
Найменша – на чотирьох осіб – коштує 250 гривень. Найбільша альтанка - на 150 осіб – 35 гривень з людини.
Табір працює з 11:00 до 22:00 години.
За дрова треба буде доплатити 60 гривень за в’язку, або можна привезти свої.
Для компанії від 20 чоловік шашлик у «Гайдамаках» готують за попереднім замовленням за телефоном 067 946 78 01 – адміністратор Володимир.
Цей матеріал підготовлений разом із фірмою «ПАРТІ», яка реалізує обладнання для магазинів і ресторанів.
Елетрошашличницю, мангал для шашликів, електрогрилі, грилі барбекю, лава грилі для шашликів, професійний посуд, посуд для ресторанів та кафе, дошки для подачі страв, келихи для вина - все це можна придпридбати у «ПАРТІ».
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ