15 хвилин і готово: торт із мандаринами — без випікання (РЕЦЕПТ)

Нереально смачний десерт для всієї родини і на святковий стіл

Виглядає цей десерт дуже навіть ефектно! Не поступається і смаком.

А найкрутіше, що на його приготування дійсно треба усього 15-20 хв (+ зо дві години у холодильнику, щоб торт добре застиг і гарно тримався).

Крім того, якщо Вам раптом не хочеться мандаринів (або їх просто немає), можна зі спокійною совістю брати консервовані персики, апельсини чи банани

Інгредієнти:

  • печиво - 180 г
  • вершкове масло - 80 г
  • цукрова пудра - 100 г
  • молоко - 100 мл
  • желатин - 30 г
  • вершки (жирні) - 150 мл
  • вершковий сир - 500 г
  • мандарини - 3 шт.
  • апельсиновий сік - 300 мл

Приготування:

Ретельно подрібніть печиво на крихту і з'єднайте його з розтопленим вершковим маслом. В круглу форму діаметром 18 см викладіть шар із печива та сформуйте корж.

В окремих склянках з'єднайте желатин з молоком та апельсиновим соком (100 мл). Залиште обидві маси набухнути.

Тим часом почистьте мандарини та карамелізуйте їх на сковорідці з вершковим маслом і цукровою пудрою.

В окремій глибокій посудині з'єднайте вершковий сир, 100 г цукрової пудри, вершки. Ретельно збийте масу міксером.

Розтопіть набухлий желатин із молоком і влийте до сирної маси. Ще раз ретельно збийте отриману масу міксером.

З'єднайте вершкову масу з мандаринами та перемішайте. Викладіть на корж і розрівняйте лопаткою.

У сотейнику розтопіть набухлий желатин з апельсиновим соком і влийте решту цитрусового соку. Вилийте на сирну масу й відправте у холодильник на 2 год.

Готовий торт вийміть із форми й подавайте до столу охолодженим.

Джерело: 24. Смачно

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook