15 хвилин і готово: торт із мандаринами — без випікання (РЕЦЕПТ)
Нереально смачний десерт для всієї родини і на святковий стіл
Виглядає цей десерт дуже навіть ефектно!
А найкрутіше, що на його приготування дійсно треба усього 15-20 хв (+ зо дві години у холодильнику, щоб торт добре застиг і гарно тримався).
Крім того, якщо Вам раптом не хочеться мандаринів (або їх просто немає), можна зі спокійною совістю брати консервовані персики, апельсини чи банани
Інгредієнти:
- печиво - 180 г
- вершкове масло - 80 г
- цукрова пудра - 100 г
- молоко - 100 мл
- желатин - 30 г
- вершки (жирні) - 150 мл
- вершковий сир - 500 г
- мандарини - 3 шт.
- апельсиновий сік - 300 мл
Приготування:
Ретельно подрібніть печиво на крихту і з'єднайте його з розтопленим вершковим маслом. В круглу форму діаметром 18 см викладіть шар із печива та сформуйте корж.
В окремих склянках з'єднайте желатин з молоком та апельсиновим соком (100 мл). Залиште обидві маси набухнути.
Тим часом почистьте мандарини та карамелізуйте їх на сковорідці з вершковим маслом і цукровою пудрою.
В окремій глибокій посудині з'єднайте вершковий сир, 100 г цукрової пудри, вершки. Ретельно збийте масу міксером.
Розтопіть набухлий желатин із молоком і влийте до сирної маси. Ще раз ретельно збийте отриману масу міксером.
З'єднайте вершкову масу з мандаринами та перемішайте. Викладіть на корж і розрівняйте лопаткою.
У сотейнику розтопіть набухлий желатин з апельсиновим соком і влийте решту цитрусового соку. Вилийте на сирну масу й відправте у холодильник на 2 год.
Готовий торт вийміть із форми й подавайте до столу охолодженим.
Джерело: 24. Смачно
Радіо Трек: НОВИНИ