10 хв і готово! Як за допомогою цукру швидко розморозити м’ясо

Крутий лайфхак, який не раз стане у пригоді

Якщо Вам потрібно терміново приготувати шматок м'яса, а він – ще заморожений, не варто панікувати чи намагатися швиденько розморозити його у мікрохвильовці.

Є набагато простіший спосіб, яким користувалися ще наші бабусі, але про який не знає більшість сучасних господинь

Для розморожування щойно вийнятого з морозилки шматка м'яса  потрібно всього три речі: вода, велика ємність (наприклад, каструля) і цукор.

Як швидко розморозити м’ясо за допомогою цукру

Спершу нагріваємо приблизно 1,5 л води до 40 градусів. Для визначення ступеня нагріву можна використовувати спеціальний термометр або ж обережно спробувати рідину пальцем: вона має бути трохи тепліша за температуру тіла.

Коли вода нагріється, додаємо в неї 3 ст.л. цукрового піску і ретельно розмішуємо до повного його розчинення.

Після цього – поміщаємо заморожене м’ясо у підсолоджену воду і лишаємо його приблизно на 10 хв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook