Forbes назвав найпопулярніші музичні кліпи 2016 року

Forbes опублікував ТОЗ-10 найбільш популярних на YouTube музичних відеороликів 2016 року. Перше місце зайняла американська група "Fifth Harmony" (на фото) з кліпом на композицію "Work from Home".

Красуні в групу "Fifth Harmony" з самого початку підбиралися не тільки за вокальними даними, але і за зовнішніми, щоб кожному чоловікові або жінці сподобалася та чи інша учасниця групи. Метод підбору учасниць не новий, але як і раніше ефективний - тому і кліп встиг зібрати на YouTube понад мільярд переглядів.

 

На другому місці опинився кліп Келвіна Гарріса і співачки Ріанни під назвою "This Is What You Came For". А замкнув ТОП-3 кліп на пісню "Hasta El Amanecer" американця Нікі Джема.

Серед найбільш популярних роликів за версією Forbes також виявилися кліпи "Closer" американського діджей-дуету "The Chainsmokers", "Work" Ріанни і репера Дрейка, "I Took A Pill In Ibiza" Майка Познера, "Cheap Thrills" співачки Sia і ямайського виконавця Шона Пола.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень