Вийшов рейтинг найбільш високооплачуваних музикантів 2016 року

На першому місці - Тейлор Свіфт, яка потіснила свою давню суперницю

У 2016 році Тейлор Свіфт не випустила жодного синглу, але як і раніше зуміла заробити десятки мільйонів доларів.  Співачка очолила новий рейтинг найбільш високооплачуваних музикантів Forbes з доходом в 170 мільйонів доларів за рік.

З першого рядка щорічного рейтингу Тейлор Свіфт потіснила свою давню суперницю - співачку Кеті Перрі, яка посіла цьогоріч другу сходинку. Нагадаємо, всього лише кілька днів тому Forbes відвів Тейлор перше місце в іншому рейтингу - найбільш високооплачуваних знаменитостей, яким ще немає 30 років.

«Срібло» в цьому році дісталося групі «One Direction», незважаючи на те, що учасники групи ще на початку 2016 року взяли творчу перерву і розійшлися по індивідуальних проектах - сумарно вони встигли заробити 110 мільйонів доларів. Третє місце в рейтингу Forbes займає Адель, дохід якої за 2016 рік експерти фінансового видання оцінили в 80,5 мільйонів доларів.

В першу десятку також увійшли Мадонна (76,5 млн доларів), Ріанна (75 млн), кантрі-співак Гарт Брукс (70 млн), рок-група AC/DC (67,5 млн), The Rolling Stones (66,5 млн), діджей Келвін Гарріс (63 млн) і репер Шон «P.Diddy» Комбс (62 млн).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень