У Рівному стартував восьмий «Кубок майбутніх чемпіонів» (39 ФОТО)

Щорічні змагання з футболу серед школярів

Нині наймасштабніший міський дитячий футбольний турнір зібрав 33 команди, до яких увійшли близько 500 учнів 4-5 класів. Далі про турнір розповідає начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівного, Сергій Шевчук:

– Це є масовий вид спорту, це є популяризація цього виду спорту. І саме з цих змагань у нас є люди в збірній команді України. Жіночій команді. Поліщук, яка навчалася в 12 школі і в цих змаганнях брала участь. Турнір є масовим і, разом з тим, він для відбіру талановитих і перспективних спортсменів.

Варто зазначити, що за приз на «Кубку майбутніх чемпіонів» також змагаються й дівчата. Зокрема юні спортсменки з 22-ї школи розповіли про те, як їх приймають у «чоловічому колективі»:

Тож цьогоріч турнір триватиме до середини червня. Ігри одночасно проходитимуть на стадіонах «Авангард», «Олімп» та штучному майданчику НВК №26. Також традиційно вручати кубок переможцям приїде зірка українського футболу, проте на сьогодні ще не відомо, хто це буде. Нагадаємо, раніше Рівне відвідували популярні українські футболісти Тарас Михалик, Сергій Ребров, Олександр Шовковський та Вадим Євтушенко. Варто зазначити, що вже два роки поспіль перемогу у футбольному турнірі здобувала команда НВК №26 і чи стане наснаги комусь її подолати – буде відомо вже за кілька тижнів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень