Зима у Рівному не буде суворою

Проте різкі похолодання очікуються

Зима у Рівному буде не надто сніжною та без сильних морозів. Про це розповів начальник Рівненського обласного центру з гідрометеорології Богдан Масовець. Він зауважив, що хоч зима буде не надто морозною та сніжною, все ж різкі напливи холодів очікуються:

 - Перша декада грудня - ми очікуємо погоду теплішу. Тобто, теплішу - це означає, що температура повітря сягатиме десь близько 9 градусів тепла в день, це буде в принципі максимальна. І вже таку зиму, яка буде схожа на зиму, ми очікуємо в другій декаді грудня, тобто після 15 грудня, тоді вже будуть морози.

Між тим, заступник начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області Олександр Мохрик додав, що на випадок сильних морозів область буде забезпечена пунктами обігріву:

- В місті Рівному, як зазвичай, пункт обігріву розташований за кінотеатром Україна. Ми виставляємо там намет, встановлюємо туди буржуйку. Відповідно туди люди зможуть зайти попити чаю, зігритися. Крім того, якщо будуть дуже сильні морози, то планується спільно з департаментом соціального захисту запроваджувати соціальні патрулі. Спеціально буде  обладнаний автомобіль, будемо їздити по місту і спостерігати за людьми. В основному - це люди-безхатченки.

Зокрема, надзвичайники зауважили, що в оперативному розрахунку підрозділів головного управління ДСНС Рівненщини, перебуває понад 50 одиниць пожежної та спеціальної техніки, та понад 185 чоловік особового складу й вони повністю готові до будь-яких погодніх умов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень