Зима для рівненських комунальників вкотре стала несподіванкою

Дороги в місті не розчищені, зокрема - в центрі

Це підтверджує і керівник міськШЕУ Віктор Климук, він ситуацію на дорогах міста називає складною. Втім, каже, що комунальники працювали вночі, а зараз працівники шляхового управління відпрацьовують магістральні дороги:

 

- Відпрацьовуємо зараз магістральні дороги, де рухається громадський транспорт, а від обідньої пори потихеньку почнемо переходити на приватний сектор, на другорядні. Ну, ми вже працювали цілу ніч на центральних вулицях, але того не достатньо. Ми допрацьовуємо до 12 години центральні вулиці, по яких рухається громадський транспорт, а з другої години переходимо на «другорядку». Там, де йде основна частина пасажиропотоку, де йде громадський транспорт, на цю хвилину вже відпрацьовано.

Для розчищення залучено 22 одиниці розчищувальної і посипальної спецтехніки. В міськШЕУ кажуть, що сьогодні працюють лише на розчищення і посипання, а прибирання планують на завтра.

Комунальники також знають про те, що сьогодні синоптики прогнозують дощ, на це вони кажуть, що піщано-соляна суміш спрацює в нічні морози, таким чином, за їх словами, вдасться запобігти ожеледиці.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень