Знайдено рішення: Києво-Печерську Лавру віддадуть військовим

Тут вони проходитимуть реабілітацію та відновлення

Національний заповідник «Києво-Печерська лавра» стане місцем духовного відновлення українських військовослужбовців, які повернулися із найгарячіших ділянок фронту російсько-української війни, - повідомила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

У Національному заповіднику відбулася презентація програми «Духовне відновлення культурою». Вона передбачає духовне та моральне відновлення діючих військовослужбовців та членів їх сімей на території Заповідника.

Відтепер українські воїни зможуть зануритись у культурно-історичний простір Києво-Печерської лаври та пройти духовну реабілітацію після випробувань війни.

Під час перебування на території Заповідника, військовослужбовці братимуть участь у культурно-освітніх заходах, духовних та релігійних практиках, майстер-класах з іконопису, оглядатимуть експозиції музеїв.

 

Крім того, можуть взяти участь у богослужіннях та поспілкуватись з духовними наставниками й ченцями Лаври.

Наразі до циклу програми залучено військових капеланів підрозділів бойового складу ЗСУ, які в подальшому стануть наставниками груп військовослужбовців, які проходитимуть духовне відновлення.

Програма реалізується за підтримки Міністерства оборони України, Міністерства культури та інформаційної політики України, а також благодійного фонду «Українська Лавра».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень