В Міноборони України пояснили, навіщо рф оголосила в розшук Залужного і Сирського

На росії таке роблять не вперше

Те, що росія оголосила у розшук головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного і командувача Сухопутних сил Олександра Сирського є одним з прийомів інформаційної війни, повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

За її словами, це цей прийом покликаний розв’язати два завдання:

  • нівелювати статус України як жертви міжнародного злочину агресії та формально урівняти їхні злочинні дії з нашими оборонними;
  • психологічний тиск та деморалізація наших військових.

У 2014-2015 вони теж відкривали кримінальні провадження проти наших командувачів і комбригів. Звинувачували у нібито вчиненні злочинів під час ведення бойових дій. Втім, «місія нездійсненна».

 

Цією війною росія створила собі настільки токсичну репутацію та настільки втратила довіру, що будь-які звинувачення з їхнього боку на адресу наших військових сприймається як обтяжуюча обставина, – зауважила Ганна Маляр.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень