Чому Шакирзян відвідав Рівненську лікарню?

Кандидат на посаду міського голови Рівного Віктор Шакирзян відвідав міську лікарню, що є однією з опорних для лікування пацієнтів із COVID-19.

Під час зустрічі він обговорив з медиками питання забезпечення лікарень належним обладнанням, засобами індивідуального захисту та необхідного фінансування. А також розповів про власне бачення розвитку сфери охорони здоров'я у Рівному.

Лідер «Рівне Разом» наголосив на тому, що сьогодні міська влада має докласти максимальних зусиль, аби  лікарні обласного центру мали якісне медичне обладнання та засобами індивідуального захисту.

Важливо, щоб ми усі розуміли, що життя та здоров'я рівнян на першому місці. Ми  маємо працювати разом над тим, аби забезпечити лікарні сучасним обладнанням і надати гідне фінансування. Це дасть можливість  рівнянам отримувати якісну медичну допомогу, –  зазначив Віктор Шакирзян.

Він додав, що допомагати лікарням потрібно постійно. Водночас варто пам'ятати про захист медиків, які знаходяться на передовій та щодня борються за життя пацієнтів. А також потрібно подбати та про фінансове забезпечення медичних працівників.

Під час зустрічі, медикам ЦМЛ передали  також засоби індивідуального захисту, які придбали для них волонтери.

Під час візиту до медзакладу голова «Рівне Разом» побував і на відкритті оновленого рентген-кабінету. Там зробили ремонт та купили новий рентген-апарат.  Відтепер, не потрібно чекати годину, аби зробити знімок ушкодження. Нині для цього потрібно всього декілька хвилин.

Заступник головного лікаря Рівненської ЦМЛ Ігор Дундюк зауважив, що завдяки новому обладнанню, яке отримують лікарні, медики зможуть надавати якіснішу допомогу пацієнтам. А також це полегшить роботу медикам.

* - на правах політичної реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень