ЖК «На Щасливому»: придбати квартиру без ризиків – не міф, а реальність (ФОТО)

Вибір майбутнього житла – це не просто інвестиції у нерухомість, це – вибір, від якого залежить якість та комфорт вашого життя

Кожна людина, обираючи оселю, керується власними потребами, побажаннями та мріями.

Якщо у вас виникає питання, як поєднати практичність, зручність та комфорт – ЖК «На Щасливому» стане ідеальним вибором на ринку нерухомості.

Виключно готові квартири

Зараз на ринку нерухомості тренд – купувати нове житло.

У ЖК «На Щасливому» можна придбати виключно готову квартиру у зданому в експлуатацію будинку. Ви не чекаєте своєї черги й не купуєте «кота у мішку». Жодних ризиків – обрали свою квартиру, вам підготували пакет документів і ви отримали ключі.

Унікальність квартир полягає у продуманому плануванні, а розташування будинків утворює загальну архітектурно збалансовану картину поміж зелених насаджень.

Мешканцями помешкань стають переважно молоді сім`ї.

Житло в озелененому районі

Забудовник подбав, аби мешканці почували себе максимально комфортно.

На території є великий парк з альтанками, зони для барбекю, волейбольне та футбольне поле. Тут можна гуляти, кататися на велосипеді або нарешті розпочати бігати зранку, чи навпаки – продовжити улюблену традицію.

Родзинкою парку є насадження фруктових дерев, які зовсім скоро будуть тішити мешканців соковитими плодами. А ще у ЖК «На Щасливому» є 13 закритих дитячо-спортивних комплексів.

Для поціновувачів відпочинку за улюбленою книгою підійде зона відпочинку поблизу фонтанів.

Тут є все, що потрібно для комфортного проживання

У ЖК «На Щасливому» є продуктові та промислові крамниці, супермаркет, кав`ярні, салон краси, фітнес-центр та два дошкільних навчальних заклади. Один з них – європейського зразка, аналогів якому у Західній Україні просто немає.

На території житлового комплексу будується торговельно-розважальний центр, тому на шопінг не доведеться їхати в інший район міста. Адже все є поблизу вашого будинку.

Також поруч з ЖК «На Щасливому» є сучасні європейські зупинки, одна з яких обладнана санвузлом з теплою водою. Від центру міста до ЖК «На Щасливому» автомобілем можна доїхати за 7 хвилин.

Безпека мешканців – на першому місці

Уся територія комплексу, включно з паркомісцями, під’їздами, дитячими майданчиками та вхідними групами обладнана цілодобовою системою відеоспостереження.

ЖК «На Щасливому» - ідеальне місце для реалізації ваших мрій

Комфортне проживання у спокійному районі та водночас у центрі зручної інфраструктури стане майданчиком для здійснення ваших бажань, адже це – житло для людей, яких об’єднує мрія жити щасливо.

* на правах реклами

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень