Життя перевернеться з ніг на голову: власників яких чоловічих імен це стосується

Для цих чоловіків січень дійсно буде «пекельним»

Для деяких людей січень стане одним із найщасливіших місяців у році, а інші забажають забути його якнайшвидше. Кошмаром перший місяць Нового року стане для 5-ох власників чоловічих імен. 

Йдеться про Максимів, Глібів, Климентіїв, Макарів та Олексіїв. 

Максим

Новий рік справді стане новим для Максимів, адже обставини складуться таким чином, що чоловікам із цим ім'ям доведеться змінювати звичний спосіб життя. Витримка носіїв цього імені не дозволити їм сильно панікувати, проте доведеться сильно попрацювати, щоб повернути своє життя у комфортний стан.

Гліб

Вся правда про цього чоловіка вилізе назовні у січні, особливо те, що стосується особистого життя. І якщо вперше ще якось можна буде змінити ситуацію, то випробовувати долю вдруге точно не варто. Однак, через складний характер Гліб може не проаналізувати помилки й остаточно посваритися зі своєю другою половинкою.

Климентій

Климентій максимально демонструватиме свою впертість під час суперечок і дискусій. Це негативно позначиться на його відносинах у колективі. Є велика ймовірність, що Клим посвариться практично з усіма друзями та знайомими, «накосячить» на роботі й навіть примудриться потрапити до рук правоохоронців.

Макар

Через спонтанність та невміння вчасно зупинятися Макару доведеться нести відповідальність за зроблене і сказане. Можливо, не варто було так налягати на алкоголь у новорічну ніч.

Олексій

У Олексія в Новому році вдало складатиметься особисте життя та стосунки з друзями, проте у фінансовому плані доведеться трохи напружитися. Чоловік з цим ім'ям може виявити купу помилок, зроблених раніше, які вже примножуватимуться і це може позначитися на відносинах з начальством та зарплатою.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень